Menu

WWin Log in

WWin Log in

Për të hyrë në llogarinë që ju krijuat duhet të bëni procesin e hyrjes sa herë që ju dëshironi të bashkoheni në lojë apo dhe të njiheni me të rejat më të fundit. Log in, kryhet thjeshtë dhe ju mujafton që të shkoni te opsioni i cili është vendosur në krye të faqes. Opsioni, ju jep mundësi që ju të vendosni të dhënat tuaja dhe më pas të hyni normlisht në WWin. Të dhënat që kërkohen janë: username që ju keni zgjedhur kur keni krijuar llogarinë tuaj dhe fjalëkalimi. Ju tashmë nuk e keni një proces të panjohur dhe dini se si funksionon, kjo jo vetëm prej kompanive të basteve por sepse shumë shërbime sot i merrni online dhe do të duhet që ju të hyni në llogaritë tuaja.

Procesi është i thjeshtë dhe do të duhet që ju ta kryheni sa herë që kërkoni të hyni në llogarinë tuaj, ose ju mund të zgjidhni opsionin “remember” dhe në këtë mënyrë nuk do të duhet që ju të përsërisni procesin, por thjesht do të qëndroni gjithmonë aktivë në faqen tuaj. Shërbimi që do të përfitoni në këtë rast do ët ruajë shumë prej kohës tuaj dhe ju do e keni shumë më të lehtë që të shkoni drejt te loja duke lënë pas procesin e hyrjes.

Ekziston mundësia gjithashtu qe ju të harroni fjalëkalimin që keni vendosur dhe në këtë mënyrë duhet të ktheni mbrapsht llogarinë tuaj. Kështu që ju duhet të shkoni te opsioni përkatës dhe më pas të klikoni në të. Ju do të keni mundësi që të krijoni një fjalëkalim të rri,kujdes është mirë që të gjithë fjalëkalimet të cilët ju përdorni të jenë të ruajtur në një folder dhe në këtë mënyrë ju të mos keni ngatresa. Gjithashtu, mund të përdorni dhe fjalëkalime të cilët do të jetë e vështirë të harrohen prej jush sepse mund të jenë të përsëritur apo dhe domethënës.

Pasi ju hyni , keni mundësi që të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme që ofron WWin dhe të përfitoni prej asaj që ofrohet. Hyrja është proces i paraprak para se ju të bëheni pjesë e lojës dhe WWin ka menduar që ta thjeshtojë këtë. Loja në WWin do të dhurojë shumë fitime për ju dhe argëtim të pafund, lojërat janë të ndryshme dhe përshtaten me të gjitha kategoritë e lojtarëve të cilët bashkohen . Bëhu dhe ti pjesë e fitmeve dhe argëtimit.

Lajmet përkatëse