Menu

Volcano bet Bastet sportive

Volcano bet Bastet sportive

Ju zgjidhni një kompani bastesh online për të pasur më shumë shanse dhe më shumë mundësi bastesh sportive. Por ju kur bëheni pjesë njëkohësisht shihni dhe shumë më shumë mundësi të cilat nuk kufizohen vetëm në bastet klasike të sporteve si: futbolli, basketbolli, tenis. Por kërkoni të gjeni gjithmonë më shumë në kompaninë të cilën zgjidhni dhe Volcano bet ju krijon këtë mundësi për të krijuar eksperienca të reja dhe duke vendosur bast për një sërë sportesh të cilat nuk ishit në djeni se mund të vendosnit bast. Ju tashmë mund të bashkoheni me bastet tuaja dhe në sporte si: hokej, hipizëm, bejsboll, hendboll dhe shumë sporte të tjera. Në krahun e djathët të faqes së Volcano bet ju do të njiheni me të gjitha mundësitë e sporteve që keni për të vendosur bast dhe atje është lsita e plotë me to, ku ju mund të zgjidhni një prej tyre.

Të vendosësh bast sot në Volcano bet do të keni mundësi të bëheni pjesë jo vetëm e atyre eventeve të cilat janë të njohur dhe kanë një mbështetje në mbarë botën, por do të njiheni nga eventet më të vogla të cdo shteti dhe sportet që zhvillohen në ligën e të gjitha vendeve. Gjithashtu për të gjithë bastvënësit të cilët kërkojnë të vendosin bast dhe për ngjarjet e moshave do të kenë mundësi të bëhen pjesë e këtij basti. Eventet janë të përzgjdhura dhe ju do të keni mundësi të merrni pjesë në të gjitha ato me bastin tuaj.

Mundësitë e basteve

Volcano bet Bastet sportive 1

Vendosja e një basti klasik ditët e sotme duket pasa e cuditshme. Në qoftë se ju zgjidhni të vendosni bastin tuaj do të njeiheni me mundësi të shumta dhe të ndryshme pë një ngjarje të vetme. Sportet ofrojnë gjithashtu mundësi të ndryshme, për këtë arsye ju asnjëherë nuk do të keni mundësi që të shihni mundësi t njejta për bastet tuaja. Kryesisht, futbolli është ai sport i cili ofron një larmishmëri më të madhe mundësish dhe ju do të keni shansin të zgjidhni bastin tuaj mes më shumë se 100 mundësive për një ndeshje të vetme. Basti në futboll do të krijojë shumë mundësi të mira loje për ju, por jo vetëm sepse në qoftë se ju zgjidhni të bëheni pjesë e Volcano bet do të shihni se ka një larmishmëri mundësish dhe duhet të vlerësoni lojën tuaj.

Përzgjdhja e mundësive është e thjeshtë, në të djathtë të cdo event ju do të gjeni dhe numërin që i korespondon mundësive të shumta të bastit tuaj. Dhe mes tyre ju mund të zgjidhni atë që ju mendoni se është i duhuri për të hyrë në bast. Përzgjedhja do të reflektohet në biletën elektronike të bastit.

Bileta e bastit

Të vendosësh bast në mënyrë elektronike ju do të duhet që dhe biletën ta keni në një formë të tillë. Është shumë e rëndësishme që ju të keni një formë komode bilete dhe të keni një aksesim të plotë të saj. Bileta në Volcano bet është e pozicionuar në të djathtë të faqes dhe ju do të shihni atjë të gjitha bastet që ju keni përzgjedhur për të bërë parashikimin tuaj. Kujdes, kur ne vendosim një bast në mënyrë elektronike do të shohim që dhe koeficientët azhornohen deri në momentin që ne përfundojmë plotësimin e bastit. Pra, deri sa ne të vendosim shumën që do të bashkohemi dhe të klikojmë në përfudno bastin mund të kemi ndryshime të koeficientëve të cilët do të reflektohen në bastin tonë.

Volcano bet Bastet sportive 2

Përzgjedhja e ndeshjeve është tepër e thjeshtë, ju mjafton të klikoni në mundësia e secilës prej ngjarjeve të cilat dëshironi të bëni parashikim dhe mënjëherë do të keni mundësi që të shihni në biletën tuaj ngjarjen e klikuar. Volcano bet, ju jep mundësinë gjithashtu që ju të vendosni bast për më shumë se një ngjarje të vetme në qoftë se ju zgjidhni bastin akumulativ. Një vecori është se ju mund të bashkoni në bastin tuaj jo vetëm ato evente të cilat janë të ngjashme dhe sporte të ngjashme por mund të vini bast në një biletë të vetme disa ngjarje nga sporte dhe evente të ndryshme.

Në biletë ju do të shihni ndeshjet, koeficientin dhe duhet të shtoni shumën. Përllogaritja e shumës që ju mund të fitoni është e thjeshtë, në bazë të koeficientit dhe shumës që do të bashkoheni në bast, do të ketë një shumë përfundimtare i cili është fitimi i mundshëm.

Koeficientët, mund të jenë një mundësi e mirë që ju të bashkoheni me Volcano bet. duke qenë se ju do të keni mundësi që të njiheni me disa prej tyre dhe të cilët janë vërtet një shans i mirë që ju të bashkoheni me lojën tuaj.

Lajmet përkatëse