Menu

Unibet Promocioni

Unibet Promocioni

Një seksion ku do të keni mundësi të informoheni për të gjitha të rejat më të fundit do të jetë mundësia më e mirë që ju do të keni. Në këtë format ju do të gjeni të gjitha të dhënat e nevojshme që ju duhen që të keni një rrugërim dhe të shfrytësoni të gjitha mundësitë që ka Unibet. Kjo formë do të jetë më e thjeshtë për ju dhe në një kohë reale ju do të merrni të gjithë informacionin që duhhet për promocionin dhe I gjithë rrugëtimi juaj do të jetë më I thjeshtë dhe I mundshëm që të kaloni në mundësitë.

Promocioni është tepër I rëndësishëm sepse do e bëjë lojën tuaj më tërheqëse dhe do të keni mundësi të luani në mënyrë më të zgjuar. Kur ju bëheni pjesë e një kompanie bastesh ju menjëherë shihni mundësitë e lojës dhe seksionin e promocionit I cili mbart rëndësinë e vet dhe kërkon që ju të njihni më së miri të gjitha ato që ofrohen për ju.

Cfarë promocionesh ofrohen për ju ?

Promocionet janë të ndryshme dhe ato do të dedikohen me një prej lojërave që ju do të zgjidhni. Kështu që do të ketë një larmishmëri sa I përket të gjitha mundësive që afrohen dhe loja do të jetë më tërheqëse me një promocion dhe një bonus për lojën tuaj. Të gjithë lojtarët që kanë besuar në Unibet do të kenë mundësi që të përfshihen në një prej lojërave dhe të përdorin një prej promocioneve I cili do të ndryshojë lojën tuaj.

Kur bëhet fjalë për promocionin ju do të shihni që disa prej tyre janë ato të cilat do të ndikojnë në lojën tuaj pozitiviaht dhe ndoshta ndryahojnë rjedhën e të gjithë lojës. Në këtë sezon të nxehtë sportiv kur janë duke u zhvilluar gjysëm finalet e Euro2020, ju do të keni mundësi që të bëni parashikimin  tuaj dhe të përfitoni më shumë. Në momenrin që ju bëni një parashikim të saktë për lojën që do të luhet keni mundësi që përvec se bastit tuaj të përfitoni dhe prej shumës së madhe e cila ofrohet për ju. Kjo mënyrë do të shërbejë si një ogur I mirë loje dhe pse jo të jeni ju një prej përfituesve.

Kujdes, në momentin qe ju zgjidhni një prej promocioneve do të keni mundësi që të njiheni dhe me kushtet, të cialt janë një hallkë shumë e rëndësishme dhe që duhet respektuar me kujdes që loja juaj të shkojë si duhet dhe të keni mundësi që të përfitoni prej promocionit ose bonusit. Kjo mënyrë do të jetë një hap I sigurt në atë që ju do të hidhni dhe kështu nuk do të hasni probleme më pas dhe të mos keni mundësi që të përfitoni prej tij. E rëndësishme është gjithashtu që ju të mos keni promocione aktive apo dhe bonuse në momentin që kërkoni të bëni tërheqjen tuaj, sepse ajo të të jetë e pamundur që të kryhet, gjithsesi më shumë informacion në lidhje me këtë ju do e merrni në seksioni I promocionit.

Duke qëndruar përsëri te Euro2020 ju do të keni mundësi që të përfitoni prej lojës që do të zhvillohet dhe në bastin tuaj të fitoni më shumë. Pra ju do të keni mundësi që të përfitoni prej lojës e cila do të zhvillohet deri në 100% te bastit tuaj. Kushti I vetëm është që të vendosni bastin tuaj dhe të shtoni shumën tuaj prej 10 dollarësh. Kështu ju do të keni mundësi që të bashkoheni në këtë promocion dhe të përfitoni deri në 100% të shumës tuaj. Shuma maksimale që ju keni mundësi të fitoni është 1000 dollarë dhe kështu do të keni një shpërblim të mirë të lojës tuaj.

Flashboots është një prej promocioneve I cili do të mundësojë më.të mirën për ju dhe do të keni mundësi që të përfitoni dhe të fitoni më shumë. Për tu njohur me promocionin ju do të duhet që të shkoni te seksioni dhe të lejoni njoftimet që të jenë aktive në momentin kur ju dëshironi të përfitoni prej saj. Gjithashtu dhe nëpërmejt aplikacionit ju do të njoftoheni për të rejat e fundit ne lidhje me këtë promocion dhe jo vetëm.

Unibet nuk përjashton dhe kjo do të jetë një mundësi për të gjithë dhe lontarët do të kenë gjithëpërfshirje në lojën e tyre duke qenë se në të gjitha lojërat ka një promocion I cili do e bëjë më të bukur dhe me më shumë fitime për të gjithë ju. Ju mund të bashkoheni me bastin tuaj ne Big Loop dhe të vendosni bastin tuaj ditor duke rritur kështu mundësinë që të përfitoni cdo ditë 10% më shumë. Kjo është perfekye për ju dhe do të jetë një shans që ju të bashkoheni dhe të bëni lojën tuaj. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është që të bashkoheni me bastin tuah me një shumë prej 25 dollarë ose një shumë ekuivalente. Kështu mundësia e bastit do të rritet dhe do të keni më shumë për të fituar prej tij.

NBA është një ndër ato lojëra të cilat gëzon një mbështetje të mdhe dhe shumë prej lojtarëve e kanë zgjehdur atë si mundësi basti në lojën e tyre. NBA është një mundesi e cila ofron shumë dhe si bast është mundësi e mirë që ofrohet për të gjithë lojtarët. Double-Double është promocioni I cili do të dhurojë për ju dyfiah dhe kështu që fitimi do të jetë në rritje për ju. Ju do të keni mundësi të merrni nga dy herë 10% fitim. Kushti I vetëm është që ju të vendoani bastin tuaj prej 10 dollarësh dhe koeficienti maksimal duhet të jetë 1.4. Dy kushte të vogla do bëjnë që ju të përfittoni prej lojës dhe të gëzoni më shumë fitime dhe të jeni triumfues në lojën tuaj.

Në Unibet ju do te përfitoni që prej fillimit të lojës dhe në momentin kur do të bëni depozitën e parë do të keni shansin që të bashkoheni në fitimet që ofron kjo kompani. Në depozitimin e parë që ju do të kryheni do të përfitoni një bonus I cili nis prej 100 dollarë në bastet sportive dhe 200 dollarë në lojërat elektronike dhe poker. Këto shuma janë një mundësi e mirq që ju të nisni lojën dhe të shtoni më shumë për të nga sa kishit parashikuar për buxhetin tuaj. Shuma do yë përfitohet thjesht për ju dhe në një mënyrë të shpejtë do të keni mundësi të përfitoni më shumë prej të gjithë lojes. Përzgjedhja se prej kujt do të fitoni është e juaja në varësi të lojës që dëshoroni të ndiqni.

Të ky seksion ju do të keni mindësi që të ndiqni të gjitha ato promocione në varësi të asaj që do të zgjidhni. Bashkohuni me një ndër kompanitë më të mëdha të basteve dhe do të keni një rrugëtim tepër të mirë dhe me shumë fitime.

Lajmet përkatëse