Menu

NetBet Virtuals

NetBet Virtuals

NetBet, ofron seksione të pafundme lojërash dhe ju do të duhet të zgjidhni atë mundësi e cila përshtatet më shumë dhe që ofron mundësinë më të mirë për të gjithë lojën që kërkoni të bëni. Virtuals, është një seksion I rri loje I cili ofron shumë mundësi të ndryshme dhe ju fton që jut ë bashkoheni me një mënyrë të re basti e cila është më e shpejtë dhe do të dhurojë më shumë për ju në një kohë më të shkurtër. E gjithë loja juaj do të jetë e njejtë si te bastet sportive por këtu ju do të fokusoheni te lojëra të cilat zhvillohen virtualisht dhe që janë në një sferë ndryshe zhvillimi larg botës fizike.

Në këtë seksion të rri ju fillimisht duhet të njiheni me mundësitë e lojës të cilat janë të shumta dhe që janë gjithëpërfshirëse. Ju do të gjeni atje sporte si: futbolli, vollejbolli, tenisi, hokej dhe shumë të tjerë të cilët do të ju dhurojnë argëtim dhe fitime të mira gjithashtu.

Cfarë ofron Virtuals ?

Seksion I cili do të krijojë për ju një mundësi basti e cila do të ofrojë më shumë fitime dhe argëtim të garantuar. Për të vendosur bastin tuaj ju do të duhet si fillim që të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm dhe më pas të vendosni bastin. Strategjia e bastit është e njejtë, pasi të informoheni ju duhet të shihni gjithashtu të gjitha statistikat dhe informacionin që ofrohetpër lojërat. Duke qenë se janë lojëra online dhe ju nuk keni të gjithë informacionin e nevojshëm, në NetBet është krijuar një seksion ku do të merrni informacionin për ngjarjet, lojtarët apo dhe të gjithë skuadrat që marrin pjesë. Kështu ju do të keni më të lehtë të bashkoheni me bastin tuaj dhe të vazhdoni të gjithë lojën në vazhdimësi.

Për të vendosur bastin ju do të veproni njësoj, do të duhet të njiheni me të gjitha mundësitë që ofrohen për ju dhe më pas të zgjidhni se me kë prej tyre do të shkoni. Dhe këtu mundësitë janë të shumta dhe ju do të njiheni me disa për cdo ngjarje që do të zhvillohet. Ju do të klikoni mbi mundësinë e zgjedhur dhe kështu do të shtohet ajo në biletën tuaj elektronike. Mundësia është gjithashtu që ju të shtoni në biletën tuaj më shumë se një ngjarje dhe kështu do të keni mundësi të përfitoni më shumë prej të gjithë lojës që do të zhvilloni. Bëhuni pjesë e NetBet për të pasur mundësi të bëheni dhe ju fitues dhe të provoni më shumë lojëra të ndryshme për të gjithë lojën tuaj.

Lajmet përkatëse