Menu

Mozzartbet Bastet live

Mozzartbet Bastet live

Cdo kush ndryshon mendjen dhe arrin që të bëjë një parashikim ndryshe në momentin që shikon zhvillimin e lojës, kjo ishte e mundur në pikat fizike të basteve, shumë thjeshtë ju mund të bashkoheshit me një bast në momentin e zhvillimit të lojës. Por, me zhvillimin e basteve online kjo mundësi u kufizua dhe shumë prej kompanive nuk e ofronin këtë mundësi. Duke qenë më pranë lojtarve dhe duke qëndruar striktë në kërkesat e tyre Mozzartbet arriti të ofrojë mundësinë për të vendosur bastin live.

Kjo është një mundësi tepër e mirë dhe që do të ndihmojë tepër të gjithë lojën tuaj, kështu ju do të jeni më afër për të bërë një parashikim më të saktë dhe gjithashtu për të fituar më shumë prej lojës tuaj.

Si të bashkohemi me bastet live ?

Seksioni i basteve live është pozicionuar në krye të faqes dhe ju mjafton thjesht të klikoni në të dhe do të shfaqet për ju e plotë e gjithë struktura e bastit live. Njësoj si te bastet sportive dhe në këtë seksion ju do të keni mundësi të bashkoheni me bastin tuaj në një sërë kategoi sportesh duke dhënë kështu një mundësi përfshirjeje shumë të mëadhe për të gjithë ju. ju do të keni mundësi të bashkoheni në baste për sporte si: futboll, basketboll, tenis, hokej, regbi, vollejboll. Larmishmëria do të japë një mundësi shumë të mirë për ju që të keni më të favorshme për tu bërë pjesë e më shumë lojërave të ndryshme.

Parashikimi i një ndeshjeje që ju vendosni bast live është më e thjeshtë, sepse ju jeni në djeni të disa faktorëve të panjohur përpara nisjes së ndëshjes dhe kështu që jeni një hap para. Strategjia që ju përdorni për lojën tuaj është e njëjtë thjesht këtu do të përdorni dhe atë informacion ekstra që ofron loja që zhvillohet. Për të vendosur bastin është e thjeshtë dhe është e njejta procedurë si te bastet sportive. Ju mjafton që të bëni zgjedhjen tuaj dhe në bazë të mundësive që ofrohen të klikoni në një prej tyre. Mundësitë dhe në këtë bast janë të shumta dhe ju do të keni mundësi që të zgjidhni, mundësitë për një ngjarje të vetme mund të jenë dhe mbi 100, e gjitha diktojet prej sportit që ju keni zgjedhur të vendosni bast dhe ngjarjes specifike.

Mozzartbet Bastet live 1

Pasi ju klikoni në mundësia e një prej ndeshjeve do të shihni që do të shtohet në biletën tuaj online ngjarja. Është e rëndësishme të dihet se ngjarja që ju do të përzgjidhni do të ketë koeficientë të lëvizshëm dhe kështu që ju duhet të jeni në djeni të këtij fakti. Koeficientët ndryshojnë në varësi të zhvillimit të lojës dhe kështu që është e rëndësishme që ju të kapni dhe një moment të mirë për bastin tuaj. Është e mundur gjithashtu që në një biletë të vetme ju të shtoni disa ngjarje dhe kjo jo vetëm e kufizuar në mundësitë e një prej sporteve por dhe nga sporte të ndryshme që ofron Mozzartbet. Kjo për lojën tuaj do të jetë një mundësi tepër e mirë dhe do të keni më shumë shanse për të fituar më shumë prej bastit që ju do të vendosni.

Ngjarjet në një seksion basti live janë të shumta dhe kjo është një mundësi e mirë që ju të jeni për më gjatë aktivë në bastin tuaj dhe të vendosni për një periudhë më të gjatë baste dhe të bëheni pjesë e lojës tuaj. Për të pasur lehtësi ju do të keni mundësi të keni dhe një klasifikim sipas eventeve dhe loja do të bëhet më e thjeshtë në këtë mënyrë duke ofruar një lehtësi në lundrimin dhe në atë që ju jeni duke kërkuar për lojën. E mundur është gjithashtu që ju të krijoni një listë me favoritë për të pasur më shumë lehtësi dhe për të shkuar drejt te ato që kanë më shumë rëndësi për ju.

Lajmet përkatëse